Eerste gay ervaring na het sporten!

Al langer zoemde het rond dat een lid van onze sportclub gay was. Steeds minder kerels vonden het kennelijk prettig om tegelijkertijd met de jongen te douchen, het was in elk geval een stuk minder druk in de kleedkamer tegenwoordig. Ik -veertiger, net niet slank genoeg meer, maar met een aardige kop en tevreden met de maten van mijn hangende gereedschap- vond het juist wel lekker als er (wellustig) naar mij gekeken werd. En alsof ik hem nog nooit bekeken had. Dertiger, licht gebruind, atletische bouw, vrolijke kop, glad lijf met gemillimeterd schaamhaar en kale ballen, zodat zijn behoorlijke penis niet was te missen. Sommige mensen zijn nou eenmaal prettig om naar te kijken…

Na de activiteiten afgelopen zaterdagavond waren er nog maar een stuk of vijf mannen aan het douchen, toen wij ons ook gingen uitkleden. Van een afstandje gluurde ik naar zijn fraaie grote jongeheer. Een forse kriebel trok mijn huid strak over mijn ballen en mijn slappe pik wipte op van opwinding. Gelukkig stond de rest te douchen, want hoewel nog slap was mijn pik duidelijk alvast dikker geworden. Zelfverzekerd liep hij langs mij ook de douches in. In het voorbijgaan bewonderde ik zijn fraaie pik terwijl ik te overdreven bukte over mijn spullen, niet wetend maar hopend dat hij ook naar mij keek. Onder de douches –en dat viel me nu op- stond iedereen heel discreet met het gezicht naar de muur. Ik anders ook altijd. Maar nu niet. Ik leunde tegen de muur met mijn rug en ving met mijn armen in de lucht de warme stralen op. Onwillekeurig kwam het beeld van die mooie pik van net in me op en direct voelde ik het bloed naar mijn pik stromen. Snel spiedde ik rond om te controleren of niemand dat ik dat gaten had. Hij keek mij recht aan en zeepte zijn kruis erg weldadig in. Door zijn handen en door de zeepbellen zag ik haast niks meer van zijn kruis… Mijn oplossing! En nog net op tijd had ik mijn doucheschuim opgeklopt, zodat niemand mijn groeiende erectie nog hoefde te zien. Even later zochten we onze kleren expres langzaam bijeen en gromden goeieavonds tegen de vertrekkers, zeiden verder niets. Met steeds minder anderen aanwezig werd de situatie er steeds meer een van bewonderen en laten bewonderen. Nog een keer haalde ik de handdoek door mijn haar en schudde daarbij per ongeluk te veel met mijn heupen. Ik zag hoe hij op de bank gezeten zijn sokken aandeed met wijd gespreide benen, een been op de grond en de andere op de bank. Volgens mij hing zijn pik er ook niet meer zo onschuldig bij. Het allerlaatste teamlid vertrok en ik zag hoe hij zijn half stijve pik aan het masseren ging. Keek me weer aan, nu met een kwajongensblik. Ik keek zeer onder de indruk toe en ik voelde mijn pik kloppend stijf worden, schaamde mij er nu juist niet meer voor. Ik kreeg een bemoedigend knikje naar mijn kruis en met duim en wijsvinger trok ik zachtjes de voorhuid over mijn roze eikel. En pufte in mezelf toen de voorhuid over het randje van mijn eikel schoof. Hij vroeg me om dichterbij te komen en aarzelend aan de ene kant en enorm opgewonden aan de andere kant liep ik zachtjes trekkend op hem af. Hij vroeg of hij mij mocht vastpakken, maar wachtte het antwoord niet af. Een bijzonder prettige streling ging van de achterkant van mijn balzak omhoog tot aan het topje van mijn eikel. Hij maakte kleine kringetjes om mijn eikelspleetje. Ik werd zo hard en stijf dat ik mijn pik zag bewegen met elke hartslag. Met zijn vingertop penetreerde mijn eikelspleetje net die paar millimeter dat het kon. Dat was wel een heel apart gevoel! Ik zag hoe hij de gemelkte druppeltjes voorvocht rond wreef. Smachtend naar meer duwde ik regelmatig mijn dikke pik steviger tegen zijn masserende hand. Handen in mijn zij, heupen naar voren gedrukt tot verder als zijn pik daarstraks van mijn gezicht vandaan was geweest. Dat was genoeg non-verbale aansporing en met een trotse glimlach begon hij mij ritmisch af te trekken. Ik sloot mijn ogen van genot en prettig ongeloof, omdat er toch eigenlijk een vreemde aan het masturberen was met mijn pik. Ik voelde een zachte hand om mijn schacht die mijn voorhuid heen en weer schoof en daarbij met duim en wijsvinger telkens het randje van mijn eikel net iets verfijnder bewerkte. Zijn andere hand voelde ik opeens warm en prettig ferm om mijn ballen. Puntje van een vinger pulserend op mijn anus. Van nog meer warmte precies op mijn eikelspleetje schrok ik even en ik zag hoe zijn tong het uiterste topje van mijn stijfste erectie ooit bewerkte. Hij was een heerlijke gentleman homo, wist hoe hij deze hetero(?) kon overtuigen. Protesteren deed ik dan ook geheel niet. Hij maakte mij complimentjes en ik was als was in zijn handen. Een vingertop schoof in mijn anus en voelde daar rond. De rest van die hand drukte mijn ballen plat en omhoog. Met zijn andere hand drukte hij dus of telkens op mijn ballen of trok hij heerlijk zacht mijn voorhuid over mijn eikel en weer strak. Ik volgde zijn bewegingen steeds krachtiger met mijn heupen en hij voerde het tempo op. Voelde hoe hij zijn volle hand om mijn schacht verruilde voor duim en wijsvinger en een natte tong en lippen. Ik had mezelf al vaak afgetrokken, ik was al vaak gepijpt en ik had ook wel eens een eigen vinger in mijn kontje geprobeerd, maar deze combinatie was eerlijk zalig. Kon dus ook niet lang goed gaan zo. Aan mijn zwaardere ademhaling merkte hij mijn naderende orgasme op, stopte weliswaar met pijpen, maar niet met vingeren en trekken en met een ondergrondse kracht spoot ik mijn warme sperma uit mijn harde dikke penis. De eerste klodders vielen op de grond, de rest pompte in nog als ware het naschokken van een aardbeving uit mijn eikelspleetje en bleef daar plakken. Met nog steeds een vinger roerend in mijn anus en mijn ballen in een plezierige greep smeerde hij met de vingers van zijn mijn sperma over mijn ultragevoelige eikel. Nu melkte hij met zijn vingertop geen voorvocht uit mijn eikelspleet, maar de laatste druppels sperma, totdat alles plakkend was uitgesmeerd over mijn eikel en verder. Als ik het prettig vond dan mocht ik hem ook aftrekken, of net hoe ver ik wilde gaan. Aftrekken vond ik geen probleem, ik wist niet of ik verder wilde gaan. Ik ging voor hem in kleermakerszit op de grond zitten, in mijn eigen verspilde geil en begon met twee handen tegelijkertijd aan zijn mooie penis te trekken. Probeerde met hem te doen wat ik net van hem had geleerd. Liet zijn ballen door mijn hand rollen terwijl ik hem aftrok, streelde bij het naar beneden trekken plagerig zijn natter wordende eikel. Hij draaide zijn been op de grond en legde zijn zachte handen op mijn schouders. Opgewonden van een kloppende penis van een andere, mooie man in mijn hand durfde ik de stap te wagen en likte met een brede tong aan zijn penis. Eerst de schacht, zacht sabbelend omhoog werkend naar het randje van zijn eikel met een gewaagde lik om zijn hele geslacht. Hij wipte op en ik trok hem in een hoger tempo af en kuste met half open mond lang zijn glanzende vlees. Toen kwam hij met een onderdrukte puf klaar en in een, twee, drie keer spoot zijn warme zaad uit zijn mooie pik. Sperma druppelde op mijn eigen weer hard geworden, plakkende penis en mijn hand zat ook behoorlijk onder. Hij pakte zijn handdoek en maakte zijn nu zichtbaar slappere penis droog, bood mij zijn handdoek aan. Plagerig stond ik op en drukte mijn natte penis haast in zijn gezicht, zodat hij lachend ook wat druppels helder geworden zaad van mijn pik afveegde. De rest, zei ik hem, laat ik zitten tot morgenochtend. Als ik dan het krakende laagje opgedroogd sperma voel bij het wakker worden, weet ik tenminste zeker dat ik niet gedroomd heb.


Vind een Tranny in jou buurt!