Godverdomme pijp me!

Het was mijn eerste keer, veel herinner ik me niet meer (dus een groot deel is fantasie). Het was tijdens de examens van 2004, ik was nog niet zolang 15 jaar. Mijn broer is wielrenner en mijn ouders waren naar een wedstrijd gaan kijken, mijn 2 zussen gingen mee, ik was alleen thuis. Ik zou die, zaterdag geloof ik, studeren voor Frans, dat had ik nooit graag gedaan dus toen was studeren ook niet in huis gekomen. Ik zat voor de computer te surfen op internet, op een chatsite waar ik vaak kwam. Daar leerde ik een jongen kennen, hij was 16 en woonde niet ver van mij, een kwartiertje fietsen ongeveer. Na een tijd met elkaar gesproken te hebben besloten we om af te spreken, ik zou naar de kerk fietsen en daar zou hij me opwachten. We hadden voor de zekerheid elkaars gsm-nummer, en omdat ik zijn naam niet wist stond hij er in als “date”. Vlug fietste ik naar de kerk. Na zo’n 10 minuten te wachten besloot ik een sms te sturen. “waar ben je ergens?” vroeg ik. “ga de straat voor je in, draai dan naar rechts, daar is een boekenwinkel, wacht daar en doe alsof je belt”. Was het antwoord. Ik, een onwetende jongen, wist niet beter en deed dit dus maar. “sla aan het kruispunt links en bel aan bij nummer 10” was de volgende sms die ik kreeg.

Ik was een heel verlegen jongen en durfde niet goed aan te bellen. Stel dat hij me in de maling neemt, dacht ik. Ik ben wel 10 keer voorbij zijn huis gereden voor ik de moed had om aan te bellen. Het duurde geen seconden voor de deur open ging. Kom vlug binnen, vertelde "date" mij. Ga de trap maar op, loop de gang uit, dat is mijn kamer. We zaten samen boven, ettelijke minuten van stilte. Deze werd doorbroken door de woorden: ik ga even iets halen, kleed je ondertussen al maar uit. Hij verdween, ik wist niet wat te doen en besloot maar te luisteren. Daar stond ik in m'n boxer, die ik uit verlegenheid niet durfde uit doen, toen hij terug kwam met een handdoek. Ik moest hem blinddoeken en dan kon ik me botvieren op hem. Ik vond het maar raar, maar besloot toch mee te spelen. Ik deed zijn trui en T-shirt uit, met een beetje hulp van hem, want het ging niet zo gemakkelijk. Hij was niet mager maar ook niet dik, zowat er tussen, laten we zeggen dat hij een bierbuik aan het kweken was. Ik kuste hem op de mond, hij probeerde om zijn tong kennis te laten maken met de mijne, maar dat stond ik niet toe. Als ik er nu over nadenk vraag ik me soms af waarom ik hem niet terug kuste. Na die ene kus had ik er genoeg van en besloot om dus maar met het echte werk te beginnen. Ik liet men handen zakken en ik liet ze voelen wat hij in huis had en wat zijn pik van dit moment vond. Hij leek het wel gezellig te vinden dus ontknoopten mijn handen zijn broek, na de knoppen ging ook zijn broek uit. Hij droeg een strakke boxer waar door je duidelijk kon zien dat zijn buik niet het enige was dat dik was. Ik likte over zijn stijve en ontdekte al gauw dat de stof waaruit zijn onderbroek gemaakt was niet smakelijk was. Dus verdween zijn boxer ook al vlug uit beeld. Daar lag hij, geblinddoekt. Hij vond het blijkbaar heel geil: “pijp me, godverdomme pijp me!” riep hij. Veel keus had ik niet dus mijn hoofd bewoog zicht steeds dichter naar hem toe. Bij elke centimeter dat deze dichter kwam werd de stank meer en meer ondraaglijk. “was dit normaal, is dit bij elke jongen?” dit en duizend andere dingen galmde door mijn hoofd. Uiteindelijk had ik geen andere keus dan zijn lul tot mij te nemen. Zijn eikel ging op zoek naar mijn tong en de rest in mijn mond. Dit smaakte walgelijk, het leek alsof zijn lid in jaren geen bad meer had gehad, ik kreeg braakneigingen. Als ik niet overtuigd was van mijn geaardheid, ik was opslag hetero geworden. Ik besloot om hem gewoon maar te rukken om zo de geur te vermijden. Ondertussen onderzocht mijn tong zijn volledige borstkas. Zuig, zuig, zuig! Riep hij steeds. Ik, een veel te brave jongen, luisterde maar en nam zijn walgelijk ding weer tot mij. Het voelde alsof ik geen adem kreeg. Braakneigingen was het resultaat, na elke neiging stopte ik met pijpen en rukte ik hem. Maar dan dwong hij me weer om zijn penis te masseren met men tong en zo begon het opnieuw en opnieuw tot zijn pik er genoeg van had en besloot om zijn melk niet langer voor zich te houden maar deze langs mijn mond mijn darmen te laten bezichtigen. “blijven zuigen, ik wil alles er uit, ik wil nog meer klaarkomen.” Vertelde hij me tijdens het hijgen door. Ik had er echt genoeg van. Mijn ouders zijn zo thuis. Gebruikte ik als uitvlucht om daar te vertrekken. Ik kon niet vlug genoeg thuis zijn. Van Frans studeren is die dag niets meer terecht gekomen. En “Date” heb ik later op internet nog eens gesproken, toen ontdekte ik dat hij Marko heette. Hij was een hetero jongen en was verzot op seks. Op dit gebied kon het hem niet schelen wie zijn roede verwende zolang hij de gedachten maar had dat het een meisje was. Nog nooit had ik me zo gebruikt gevoeld.


Vind een Tranny in jou buurt!