Hoe begroet je iemand die je straks gaat pijpen?

Het is alweer een tijdje geleden dat het gebeurde. Ik was zeker dat ik hetero was, maar die avond gebeurde er iets anders dan ooit verwacht. Ik had al drie jaar een relatie met Kim, zij was 21 en ik 27 jaar. Ik heb een stevig postuur doordat ik voorheen veel heb gesport alleen nu niet meer zo strak. Mijn vriendin werkte ook tijdens de nacht en zo kwam het voor dat ik hele weken ‘s avonds tot ‘s morgensvroeg alleen thuis was en ook alleen sliep. ‘s Avonds zat ik geregeld op de TMF chatbox in kanaal Amsterdam waar het altijd het drukst is. Op de chatbox flirtte ik dan met de meiden die daar rondhingen maar daar kwam weinig uit. Nooit een meid gehad met een cam, terwijl bijna iedere jongen zo’n ding heeft. Ook hield ik wel eens een praatje met een jongen, maar dan meer van waar ben jij naar op zoek of is jouw vriendin in voor een trio? Nou, dat laatste kan ik zeker wel vergeten. Heel af en toe kwam er wel eens zo’n kreet voorbij als ‘geile jongen pijpt jongens zonder er iets voor terug te willen’ en om eerlijk te zijn, als eenzame chatter, is dat wel een geile gedachten. Wat kan mij het schelen wie mijn pik afzuigt? Nadat ik met een aantal meiden via msn had gechat, ik wel met een camera en zij niet, werd het mij duidelijk dat het in veel gevallen mannen betrof die graag naar gretig pikvlees gluren.

Aangezien ik het toch wel geil vond om een beetje te trekken voor de cam en ik vaak complimenten kreeg voor mijn zaadstengel (16-17cm en mooi gevormd, geschoren ballen en de rest netjes bijgewerkt) liet ik mij dus vaker aan mannen zien dan aan meisjes, welke behoorlijk geil werden en ik kreeg al gauw allerlei voorstellen tijdens een homochat. Met een stijve pik zat ik achter de pc om 1:30 uur ‘s nachts in de chat met een jongen genaamd Mike. Mike komt uit Almere en was destijds 30 jaar en wilde mij graag ontmoeten. De gedachten dat hij mij in de auto zou klaar pijpen, wond mij behoorlijk op, maar toch spannend door een man gepijpt te worden, ik ben toch immers geen homo? Toch was ik nieuwsgierig hoe het zou zijn om een grote harde staaf in mijn mond te hebben, iemand gek maken met je mond en tong. Dus we spraken af voor een pijpdate bij hem in de buurt. Hij had een een vriendin en die lag te slapen en mocht net als die van mij niets weten. Mike had al wat ervaring, in het verleden was hij na een avond stappen met een collega bij diens huis binnengekomen en terwijl de tv aanstond werd hij spontaan gezogen onder het motto: ‘ik dacht, ik pijp je gewoon en als je het niet leuk vindt dan vertel je dat toch niet door uit schaamte.’ Hij had die jongen later ook afgezogen dus hij had duidelijk meer ervaring dan ik. Bij hem in de straat aangekomen stapte hij in en we reden naar een donkere plek in Almere. Best spannend, hoe begroet je iemand die je straks gaat pijpen? Bij een donkere plek aangekomen geheel verlaten, ‘t was immers 3 uur ‘s nachts, stelde hij voor als eerste te beginnen. Ik ritste mijn broek open en deed deze omlaag, hij greep gretig naar mijn pik welke door – ondanks de spanning – toch snel begon te groeien. Hij plaatste zijn lippen over mijn lul en deze stond stijf omhoog. Ben ik toch homo of bi? Hoe dan ook, ik vond dit wel lekker en vooral spannend. Ik keek nog even om ons heen maar zover ik gezien had, geen pottenkijkers. Doordat ik al tijdens de chat had lopen rukken zonder te spuiten, had ik een grote hoeveelheid geil gespaard. Hij zoog beter dan dat mijn vriendin ooit had gedaan, lange halen en net genoeg zuigkracht als een echte kut. Oh man, ik word gezogen door een man en hij geeft nog complimenten over mijn pik ook; wat een geile staaf en wat smaakt hij lekker. Geen voorspel alleen geil zuigen. Met zijn tong beroerde hij mijn eikel, probeerde mijn pik geheel in zijn mond te krijgen. Terwijl hij mij met zijn mond verwend houdt hij mijn zak vast en streelt hij mijn ballen. Ik voel zijn speeksel langs mijn pik lopen, wat is dit geil. Zijn mond voelt warm aan en hij gaat onverstoord door en maakt zuigende en slikkende geluiden. Ik geniet, maar kijk tegelijk om ons heen om niet betrapt te worden. Het kan niet lang meer duren voordat hij mij naar een hoogtepunt zuigt, ik waarschuw hem nog maar hij is niet van plan te stoppen. Met een knal kom ik klaar in zijn mond, hij blijft zuigen, maar dan minder hard als eerder. Zo lekker, klaarkomen en dan niet naar de badkamer te hoeven rennen om iets voor die kleefboel te voorkomen. ‘Goh wat een hoop zaad zeg’ zegt Mike. En ik moet zeggen ‘dat geeft een man veel zelfvertrouwen’. Maar nu was het mijn beurt, ik zou voor de eerste keer een zaadstaaf in mijn mond krijgen, zou ik het doorzetten of niet? Ik zette mij over de gedachten heen hij had inmiddels zijn broek omlaag gebrachten. Hij had alleen nog zijn boxershort aan, waarin de contouren van zijn pik duidelijk te zien zijn. Ik kom met mijn gezicht bij zijn short en voel zijn reeds stijve lul door de stof heen. Ik wrijf over zijn short en voel de vorm van zijn pik en zak. Nu is het tijd geworden om het laatste stukje stof te verwijderen, daar staat een 18cm harde pik. Ik nam zijn pik in mijn mond, eerst een beetje zuigen en likken aan zijn eikel. Mike begint zacht te kreunen en met zijn heupen naar voren te stoten waardoor hij licht mijn mond neukt. Hij begint met zijn vingers door mij haar strelen, ‘ga door je doet het goed’, zegt Mike en hij bewoog mijn hoofd over zijn pik heen! Raar maar wel geil, de eerste keer dat ik iemand pijp en blijkbaar doe ik het niet slecht. Ook ik gebruik veel speeksel, zodat mijn mond makkelijk over zijn lul glijdt. Ik wissel het pijpen af met trekken en terwijl ik dat doe lik ik zijn glad geschoren zak, hij ruikt lekker mannelijk. Ik begin met lange halen zijn pik te verwennen, wat geil zeg en dan een grote zak goed gevuld die op springen staat. Hij wordt immers gepijpt door een “maagd”. Ik blijf doorgaan, dat wel een kwartier lijkt te duren, maar merk dat zijn ademhaling dieper begint te geraken, wat een geile gedachten. Ik kan dus een man klaar zuigen. Het duurt daarna ook niet lang meer en hij nadert ook zijn hoogtepunt, hij waarschuwt me en op het moment dat hij er is, spuit hij alles in een doekje, dat doorslikken zit er even niet in. Moe maar voldaan, en iets van kramp in mijn kaken, breng ik hem naar huis. Alle sporen van contact zijn verwijderd aangezien dit een geheime afspraak moet blijven. Nu ben ik blij dat hij mijn eerste date was, er lopen een hoop jongens rond met dezelfde gedachten, maar die net als ik discreet een date zoeken zonder dat het thuisfront er vanaf hoeft te weten.


Vind een Tranny in jou buurt!