Ik val ook op jongens, op jou..!

Ik was toen ik dit verhaal schreef 14 en zat in gym 2. Elke zaterdagavond was er in de plaatselijke gymzaal voor de kinderen van 12 tot 18 een soort disco waar heel het dorp heenging. Bijna elke zaterdag ging ik samen met twee vrienden daarheen waarna we altijd bij een van ons bleven logeren. Een van die vrienden was echt ontzettend knap en de populairste vd school. Die andere mocht er ook wel wezen, aar ik voelde volgens mij echt iets voor die ene, Sjors. Pietje, zoals die andere heette, haalde mij elke zaterdagavond op, waarna we naar Sjors gingen. Eenmaal daar aangekomen gingen we ieder een kant op. Zo ging Sjors naar zn vriendin, waar hij het al een halfjaar mee had en ik bleef met pietje bij de grote groep. De avond was zoals elke avond daar leuk maar om de een of andere reden wilde Sjors opeens heel vroeg al naar huis. Op de fiets vroeg hij of we iets bij hem kwamen slapen, er was toch niemand thuis.

Dus gingen we naar Sjors, waar hij vertelde dat hij het had uitgemaakt met zn vriendin en hij ons wat moest zeggen. Hij viel op jongens, pietje schrok ervan maar ik vond het natuurlijk niet erg. Het was natuurlijk wel ongemak, we bleven er nou al eenmaal slapen, dat was al afgesproken. Zijn ouders zouden niet thuiskomen die nacht zei sjors, dus als we wilden konden we in het grote bed slapen. Ik sliep in het midden en kon alleen maar aan sjors denken en niet slapen. Ik had niet door dat hij dat ook niet kon en hij stapte opeens uit bed en ging naar de badkamer, ik sloop hem achterna. Eenmaal in de badkamer zag ik dat hij daar gewoon stond te rukken!! Ik bleef kijken maar uiteindelijk zag hij mij. " Jezus! Wat doe jij hier!" , ik raakte in paniek en moest wat verzinnen, " uhh ik moe naar de wc " zei ik maar. Sjors ging en toen ik ook weer terug in bed kwam liggen begon hij over wat net was gebeurd. " Schrok je toen je me zo zag?" vroeg hij." uhh ja best wel wat wil je he.." Toen vroeg ik hem maar op wie hij dan eigenlijk viel als hij op jongens viel, waarop hij antwoordde, "Op Pietje.." Ik balen!! " Jaloers??" vroeg Sjors. "Toen moest ik kiezen, de waarheid of voor altijd liegen, ik koos voor de waarheid. " Sjors, ik val ook op jongens, op jou.." Hij begon te lachen en zei, waarom vertelde je me dat niet eerder, en voelde een hand op mn been. " Wat doe jij!" riep ik. Hij zei toen: "wat? Je wilde dit toch ook?"."Ja tuurlijk maar Pietje dan." Waarschijnlijk was Pietje wakker geworden en vroeg wat er was. Ik wou net zeggen niets, toen Sjors begon over dat ik ook op jongens viel en dat hij op Pietje viel. Ik schrok me rot! Wat heeft Pietje daarmee te maken. Pietje zei dat hij het niet erg vond en hij ook wel eens fantaseerde over ons twee, waarop Sjors zei: Nou we liggen in een lekker groot bed en ik weet wel iets leuks!! Hij gooide de dekens van het bed en ging rechtop zitten. Waarom trekken we niet samen af. Ik trek jou wel af Pietje, goed Robert? Jij mag dadelijk kiezen. Mijn pik werd hartstikke stijf toen ik Sjors langzaam zijn boxer uit zag doen en Pietje zijn broekje, waar hij blijkbaar niks onder aan had. Sjors begon langzaam Pietjes stijve piemel te strelen en wanneer Pietje zn ogen sloot van genot pakte Sjors Pietjes pik en stopte hem in zijn mond. Pietje schrok maar deed verder niets. Sjors zoog Pietjes pik nog maar een minuutje of wat af toen deze zei dat hij kwam. Nu was ik aan de beurt. "Nou, zeg maar" zei Sjors al, ik wist echt niet wat ik moest zeggen! Uiteindelijk stamelde ik dat hij mij ook mocht pijpen. "Weet je wat", zei Sjors, "waarom neuk jij mij niet, "of durf je dit soms niet?" vroeg hij uitdagend. "Jawel maar zonder condooms., heb je die misschien een paar??" vroeg ik hem maar. "Tuurlijk!" Zei Sjors, en haalde uit zn vaders ladenkast een paar condooms en hij deed mij er een om. Hij maakte met zn vinger zn kont nat en zei "Kom maar.." Ik wist niet wat ik moest doen maar langzaam schoof ik mn pik bij hem een stukje naar binnen. Sjors begon te kreunen van genot en kneep in het matras. Ik ging ritmisch in en uit hem en kwam klaar. Toen was het Pietjes beurt waarop hij mij begon te pijpen. Heerlijk met zn tong maakte hij rondjes om mn eikel en ik vroeg of hij dit soms al eerder had gedaan, maar dit had hij niet. "Nou dan ben je een natuurtalentje!!" zei ik terwijl ik kreunde van genot. Ik kwam klaar in zijn mond waarop Pietje schrok, zo te zien vond hij het niet lekker, en de rest van de sperma had hij nog in zijn mond waarop Sjors hem bij zijn kin pakte en hem tongde, zodat alles bij hem kwam. Hierna zijn we dicht tegen elkaar aan gaan liggen en herhalen het nu nog vaak als onze ouders niet thuis zijn.


Vind een Tranny in jou buurt!