Mijn eerste keer!

Mijn naam is Nick en dit verhaal gaat over mijn eerste keer. Ik zat in havo 4 en was 15 jaar. Mijn geaardheid wist ik niet zeker maar fantaseerde over jongens en meisjes. Ik was totaal niet in trek bij de meiden en ging mijn aandacht steeds meer op de jongens in mijn klas vestigen. Yesse was een goede vriend en zat naast mij in de klas. Samen met hem en een andere jongen, Tom, gingen we veel met elkaar om. Eigenlijk waren we alle drie buitenbeentjes. Yesse was een jongen met een bril en een sloom uiterlijk en Tom was echt een gamer die niets anders dan computeren wilde in zijn vrije tijd. Op een middag gingen we alle drie naar mijn huis om daar wat aan huiswerk te gaan werken. Mijn ouders waren er niet en we konden dus rustig werken. Biologie stond voor de volgende dag op het programma dus ijverig gingen we aan de slag. Toen we klaar waren bladerde Yesse nog wat door het boek. Heel opvallend legde hij de bladzijde over sexualiteit voor zich neer. Tom grinnikte wat en reageerde niet. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en zei: "wat is daar nou raar aan? Sex hoort er gewoon bij." "Dat is zo, iedereen doet het." Antwoorde Jesse direct.

Ik had het antwoord niet verwacht maar besloot direct te vragen of zij wel eens sex hadden gehad. Beide zeiden van niet en ook ik moest bekennen dat ik nog nooit wat had gedaan. Tom voelde zich wat ongemakkelijk bij dit gesprek maar zei: "Ik heb nog nooit sex met een ander gehad bedoelde is he." "Trek jij je wel eens?" vroeg Yesse. "Ja, soms." Antwoordde Tom met een bibber in zijn stem. "Dat vind ik niet raar hoor. Doe ik ook wel eens" stelde Yesse hem gerust. Ik was verbaasd over de bekentenissen maar moest zelf ook bekennen dat ik het wel eens deed. Nu besloot ik brutaal te zijn en vroeg: "zullen we samen rukken? Lijkt me geil om andere pikken te zien terwijl ik mezelf ruk." Yesse stemde meteen in. Tom dacht even na en stemde toen ook in. Ik begon en trok mijn broek naar beneden en liet mijn boxer zien. Tom en Yesse volgde. Nu trok ik ook mijn boxer naar beneden en liet mijn lul zien. Yesse haalde direct zijn dikke lul tevoorschijn en de wat dunnen kleine pik van tom werd ook bevrijd. Langzaam rukte we nu onze pikken terwijl we naar elkaar keken. Ik werd super geil en besloot wat makkelijker te gaan zitten en ging van de tafel naar de bank. "Kom hier dat zit lekkerder dan die tafelstoelen". Zei ik terwijl ik naar de bank liep. Yesse en Tom volgde mij en we zaten nu met zijn drietjes op een tweezitsbank. Er was wat weinig ruimte waardoor we tegen elkaar moesten zitten. Ik rook nu duidelijk de geur van de pikken van de anderen. Ik besloot te kijken hoe ver ik kon gaan en stak mijn hand uit naar de pik van Yesse. Yesse liet het direct toe en zei: "toe maar, dat lijkt me lekker". Tom stopte met rukken en keek naar hoe ik Yesse aan het aftrekken was. Bijna ademloos keek Tom toe maar durfde niets te zeggen. Ik wilde echter meer en zei: "ik heb nog een hand vrij hoor Tom." Ik wachte het antwoord niet af en ging op mijn knieŽn voor de bank zitten en nam de pik van Yesse in mijn linker hand en de pik van Tom in mijn rechter. Langzaam trok ik ze af en Tom en Yesse genoten zichtbaar. Ik wilde echter niet te snel een orgasme bij een van de twee veroorzaken en stopte regelmatig met trekken en trok ook erg langzaam. De eikel van Yesse verdween telkens weer onder de voorhuid en kwam tevoorschijn. Tom zijn voorhuid kon net niet over zijn pik en liet altijd zijn pisgaatje zien. Langzaam vloeide het vocht uit de pik van Tom en ik besloot hem even met rust te laten. Ik stopte met trekken en keek naar Yesse met een vragende blik. Yesse antwoordde direct met "je doet maar wat je wil" Dit liet ik me geen tweede keer zeggen en nam zijn pik in mijn mond. Het smaakte vreemd en niet super smakelijk. De geilheid was echter groter en ik likte met mijn tong langs zijn pik terwijl deze in mijn mond zat. Langzaam ging ik op en neer en de pik ging in en uit mijn mond. Yesse kreunde gewillig en zakte onderuit op de bank. Vanuit mijn ooghoeken zag ik tom toekijken en langzaam aan zijn pik trekken. Ik liet de pik van Yesse uit mijn mond floepen en schoof op naar Tom. Yesse was inmiddels super geil en riep "Hij gaat je pijpen Tom, doe je pik in zijn mond. Ik wil je zo ook pijpen Nick!" Ik gebaarde nog even te wachten en nam de pik van Tom in mijn mond. Langzaam zoog ik aan zijn pik maar voelde dat hij op knappen stond. Ik haalde zijn pik uit mijn mond en begon langs zijn eikel te likken. Tom begon sneller te ademen en zei zachtjes "ik ga zo komen denk ik." Ik ging door met likken en Yesse duwde mijn hoofd iets anders. "Ik wil het zien" zei hij. "spuit maar tom, doe maar." Tom hield het niet meer en zijn pik begon te kloppen in mijn handen. Direct trok in mijn gezicht terug en besloot even niets meer te doen. Na drie tellen spoot een straaltje zaad uit zijn pik en belande op mijn hand. Daarna kwam er nog een golfje zaad en ik begon langzaam weer te trekken. Nog drie kleine golfjes volgde en toen was het duidelijk op. Ik vroeg aan Yesse of hij even in de keuken een handdoek kon halen. Yesse haalde deze vlug en ik maakte mijn hand en tom zijn buik schoon. Yesse ging weer op de bank zitten en duwde zijn pik richting mij. Tom dacht er echter anders over en nam het ding van Yesse in zijn hand en begon te rukken. Na even rukken boog Tom naar voren en begon Yesse te pijpen. Yesse kreunde van genot. Stiekem speelde ik wat met zijn ballen en af en toe kneep ik erin. Yesse werd wild en begon te roepen: ik kom, ik kom!" Vlug duwde ik tom iets aan de kan en hij liet de pik uit zijn mond schieten. Direct pakte hij hem weer en rukte hem alsof zijn leven er vanaf hing. Yesse spoot een flinke straal zaad uit zijn pik en vervolgens kwamen er 5 kleine straaltjes uit terwijl hij flink kreunde. Nu was het mijn beurt en ik ging op de bank zitten. Yesse maakte zichzelf schoon en kwam voor mij zitten. Langzaam zoog hij mijn pik naar binnen en pijpte mij onwennig. Het gevoel was geweldig. In mijn ooghoeken zag ik dat tom zijn pik weer wat stijf werd en er weer zin in kreeg. Zonder iets te zeggen liet ik tom naar mij toekomen en liet hem staan op de bank. Ik nam zijn pik in mijn mond en pijpte hem voor de tweede keer die dag. Dit alles maakte me supergeil en kwam klaar. Nog voor ik iets kon zeggen gebeurde het en het zaad kwam in Yesse zijn mond terecht. Hij liet mijn pik direct uit zijn mond schieten maar trok gewoon door. Na 5 straaltjes zaad was mijn lading over en Yesse maakte keurig mijn pik schoon met zijn handdoek. Ook zijn mond veegde hij af en pas toen zij hij "shit man, je had het ook gewoon kunnen vragen." Ik antwoordde echter niet en pijpte Tom door. Yesse dacht er echter anders over en liet tom stoppen en vroeg mij op mijn knieŽn op de grond te gaan zitten. Nu duwde Yesse zijn pik weer in mijn mond en ik begon hem weer te pijpen. "Kom Tom" zei hij en hij wees tom waar te staan. Ik begreep de bedoeling en deed mijn mond veder open. Beide probeerde ze hun pik in mijn mond te stoppen maar dit ging niet. Ik besloot ze om en om te pijpen. Terwijl ik de een zoog trok ik de ander af en wisselde zo om. Tom kreunde en zei "ik ga zo weer komen" Yesse keek wat gemeen en zei toen: "Als jij je mond open doet dan spuiten wij hem vol Nick. Dat ben je me nog schuldig." Ik besloot mee te werken en deed mijn mond open. Tom en Yesse trokken nu flink aan hun pik en Tom begon te spuiten. In slappe straaltjes kwamen er wat druppels zaad uit zijn pik. Twee druppels belande op mijn tong en de rest op mijn wang. De smaak was vreemd maar was niet echt vies. Voor ik de druppels kon wegwerken in de handdoek gaf Yesse aan te komen. Hij was minder bescheiden en duwde zijn pik half in mijn mond. Een flinke straal verliet zijn pik en kwam achter in mijn keel. Het was nu slikken of stikken en slikte alles door. De andere drie stralen kwamen ook netjes in mijn mond en moest ik doorslikken omdat Yesse zijn Pik inmiddels helemaal naar binnen duwde en neukbewegingen maakte. "Ooooh, dat was lekker" zei Yesse en plofte daarna op de bank. Even laten zaten we op die zelfde bank weer tv te kijken met een glas cola alsof er niets was gebeurd.


Vind een Tranny in jou buurt!