Mijn geile drumlessen!

Toen ik zo'n jaar of achttien was, ging ik elke zaterdagmiddag naar drumles. Een jongen, Bas heette hij, gaf mij dan les. Bas was ongeveer 22 jaar en kon drummen als geen ander. Hij had van jongs af aan een drumstel thuis gehad en zijn vader was drummer geweest in een bekende band. We hadden altijd les in groepjes van twee. Bas gaf les aan mij en aan John, een klasgenoot van de lagere school. Ik keek best wel op tegen Bas. Hij zag er goed uit, had leuk kort blond haar, hel blauwe ogen, een bruine teint en had prachtig gespierde handen (dat vind ik nogal opwindend). Een mooi gespierd lichaam vind ik ook ontzettend geil, maar dat komt misschien omdat ik dat zelf niet heb en dus een soort jaloers ben. Of Bas zo'n mooi lichaam heeft wist ik toen niet.

Op een mooie zaterdag in juni ging ik weer naar les. Vandaag moest ik leren hoe je het beste kunt roffelen op een snare-drum. Ik had de hele week druk geoefend en het ging al best aardig. Ik wilde natuurlijk een goede indruk maken! Toen ik bij hem thuis kwam was John er nog niet. Hij was ziek. "Laten we direct beginnen, dan zijn we snel klaar, want met dit warme meer zweet je je rot" zei Bas. Vandaag zag Bas er fantastisch uit. Hij had een strakke spijkerbroek aan met afgeknipte pijpen en hij droeg een halterhemd. Ik zag de ronding van zijn pik ik in zijn broek en de contouren van zijn tepels kwamen door het shirt heen. Ook kon ik nu goed zien dat hij mooi gevormde armen had, lekker gespierd! Ik ging achter het lesdrumstel zitten en Bas achter zijn drums.

Na tien minuten oefenen was ik kletsnat van het zweet. Bas had heftig mee zitten drummen en ik zag dat zijn shirt helemaal nat was. "Wat zweet ik me rot" zei ik. "Dan doe je toch je shirt uit!" antwoordde Bas. Ik voelde me een beetje rood worden en schaamde me een beetje, maar trok toch mijn T-shirt uit. Bas deed hetzelfde. Hij zag dat ik zijn licht behaarde borst bekeek. Ik raapte alle moed bij elkaar en zei: "Jij ziet er goed uit!" Bas knipoogde naar me en zei: "Kom op, jij mag er toch ook best zijn". Ik voelde me warm worden van binnen. "Jij valt zeker op jongens" zei Bas "ik zie je namelijk ook nogal eens naar John kijken met een geile blik en je staart mij ook vaak aan" Jezus, het was hem dus opgevallen! "Ik vind dat eigenlijk best wel leuk hoor, ik ben ook niet vies van een lekkere jongen!" vervolgde Bas.

Bas stond op en liep op me af. Zijn borst glom van het zweet en er zaten kleine druppeltjes is zijn borsthaar. Zijn bruine tepels en zijn gespierde lichaam deden mijn pik steigeren. Bas pakte me van achteren beet en tilde me van de kruk. Als een bruid tilde hij me naar de bank in zijn kamer. Toen voelde ik zijn mond op de mijne. Voorzichtig verkenden we elkaars mond en een heerlijk tongzoen volgde. We snakten allebei naar adem en keken elkaar lachend aan. "Hier heb al die tijd al op gehoopt!" zei ik. "Ik ook!" zei Bas snel.

Zijn handen gleden over mijn borst. Krachtig masseerde zijn handen mijn tepels. Ik kreunde zacht en kneep in zijn brede schouders. "Ik zal je eerst eens lekker verwennen" zei Bas. "Okť, maar daarna is het mijn beurt om jou eens wat van mijn kunnen te laten zien!" zei ik.

Bas had dus eerst het initiatief. Hij drukt me achterover, zodat ik languit op de bank lag. Hij stond naast de bank en zijn blik ging gulzig over mijn lichaam. Toen knielde hij naast me neer. Zijn mond ging naar mijn borst en zijn tong cirkelde langs mijn tepel tot ie hard was. Toen was de andere aan de beurt. Ik kreunde zacht en greep wild in zijn haren. Zijn handen gleden naar mijn korte broek, waarin mijn pik stijf overeind stond. Snel verloste hij mijn steigerende pik van de stof. Totaal naakt lag ik voor hem. Zijn gulzige tong zakte naar beneden, door mijn navel, naar mijn roze eikel. Voorzichtig verkende zijn tong mijn pik.

Bas behandelde mijn pik als een lolly. Met lange halen gleed zijn tong langs de schacht en af en toe zoog hij flink aan mijn eikel. Ik was behoorlijk geil en voelde tintelingen door mijn lichaam gaan. Hij hield mijn pik niet met z'n handen vast. Zijn handen gleden over mijn behaarde benen en toen begon hij m'n ballen te kneden. Ze pasten bijna niet meer in de zak. Nu neukte hij me met z'n mond. Ik duwde mijn heupen omhoog en probeerde nog verder in zijn mond te komen. Ohh, heerlijk! Ahh. Ik begon te trillen en het sperma spoot in vijf krachtige stoten diep in zijn keel. Mijn pik floepte uit zijn mond en hij likte zijn lippen schoon. "Stond jij even op scherp" zei hij. "Ja, maar nu is het mijn beurt!" hijgde ik.

Snel duwde ik hem achterover. Zijn enorme joekel stond stijf overeind en zijn ballen zaten strak in zijn prachtige zak. Ik ging boven op hem liggen. Heerlijk de pikken tegen elkaar. Langzaam ging ik met mijn pik langs de zijne schuren. Onze natte eikels waren paars van genot en leken te springen.

Ik liet hem op zijn knieŽn zitten en voorover buigen. Mijn nog natte pik ramde ik in een keer in zijn kont. Bas schreeuwde het uit. Ik trok hem weer overeind en begon op hem in te rijden. Met mijn hand ging ik naar voren en pakte zijn lid. Ik trok er aan in het ritme van mijn stoten. Het duurde maar een minuut en de slierten sperma spoten uit zijn eikel. "Jij stond ander ook op scherp, hoor" zei ik. Ik was nog niet klaargekomen en trok mijn pik weer uit zijn hol. "Ehhhven uitruhhhsten" kreunde hij.


Vind een Tranny in jou buurt!