Naar de sauna toe!

"Kom op, het is echt vet leuk." Drong ik aan. "Nahja, vooruit dan maar " zuchtte Bas. Ik trok hem aan zijn arm mee. "h, rustig! Ik kan ondertussen zelf ook wel al lopen hoor. Het is maar een sauna, relax." Ik liet zijn arm los en deed de deur achter ons dicht. "Ja, maar als we te lang wachten, komen er oude mannen. Kom, kleed je al uit dan zoek ik wel handdoeken." Ik deed m'n hemd al uit en stapte toen naar een locker. Ik prutste het sleuteltje erin, en deed hem met een piepje open. In de locker lag een badjas en twee handdoeken. "Handdoek of badjas?" vroeg ik aan Bas. "Handdoek" klonk het. Ik stond met m'n rug naar Bas en deed m'n T-shirt nu ook uit. M'n broek volgde al snel, en met een ruk deed ik ook m'n boxershort uit. Ik voelde de blik van Bas over m'n rug glijden naar m'n kontje. Ik deed een handdoek rond m'n middel, deed m'n kleding in de locker, nam een handdoek voor Bas en liep toen terug naar Bas. Hij stond enkel nog in z'n broek. "Wat is er grote jongen, krijg je je broek niet open?" vroeg ik plagerig. "Wil jij misschien eens proberen?" vroeg Bas quasi-onschuldig. Ik ging even op m'n knien zitten en plukte aan de knoop van z'n broek. "Ja, hebbes!" zei ik triomfantelijk net nadat ik de knoop los gemaakt had. Ik ritste z'n gulp open, en deed z'n jeans omlaag.

"De rest kan je wel zelf, h" vroeg ik en ik keek even omhoog, naar zijn gezicht. "Misschien, maar jij kan het vast beter !" Ik lachte even, nam z'n boxershort met twee handen vast en telde af. "Drie, twee, n GO!" ik trok de boxershort omlaag. Ik zat nu met m'n gezicht vlak voor zijn pik en z'n ballen. Ik kon het niet laten om er toch even naar te kijken. Hij was prachtig geschoren, en ik gaf hem daarom een complimentje. "Dank je, maar het is zo lastig dat het zosnel bijgroeit!" Ik haalde m'n schouders op, ging terug rechtstaan en gaf de handdoek aan Bas. Hij deed hem om en vroeg me daarna of ik klaar was om naar de sauna te gaan. "Ja hoor." Antwoordde ik en ik liep richting sauna deur. Bas volgde mij, en wachtte bij de deur. Ik deed de deur gracieus open, ging naast de deur staan en gebaarde dat hij eerst mocht. "Hotties first" zei ik met een knipoog. Bas gaf me zijn prachtige glimlach waar je gewoon voor smelt. Hij ging door de eerste deur en kwam in een lange gang uit. "Het is achter die hoek." Zei ik. Ik liep achter hem aan en ging 'per ongeluk' op Bas' handdoek staan zodat die afviel. "Ooh jeeej zeg, sorry!" Zei ik op een ironische toon. "Wacht maar jij!" dreigde Bas grijnzend. Hij trok m'n handdoek af en liep toen snel weg. "h, wacht!" riep ik. Te laat, Bas was al voorbij de hoek verdwenen. In z'n vlucht had hij ook zijn handdoek meegenomen en omgebonden. "Fijn," zuchtte ik. "nu kan ik naakt naar de sauna " Ik liep de hoek om en zag Bas al breed grijnzend me aankijken. Hij kon zijn grote, bruine ogen niet van m'n pik houden. Ik slenterde naar hem, en zei plagend dat hij een 'rotzakske' was. Ik deed zijn handdoek weg en duwde hem de sauna in. Er zat niemand in. "Fijn, het kot voor ons alleen!" riep Bas als een pubertje dat zijn eerste feestje houdt. Ik liep hem voorbij, siste "puber" in zijn oor en ging rustig op een bankje liggen. Bas vulde een emmer met water en smeet die over de kolen heen, voor extra hitte. "Humm, lekker zo." Zei ik genietend. "Verdomme!" vloekte Bas kuchend. "T is er?" vroeg ik nogal afwezig, nog steeds met m'n ogen dicht. "Krijg van die irritante brandende rook in m'n ogen en mond" zei Bas, nog steeds een beetje kuchend. "Kom dan hier, lekker naast mij liggen!" zei ik en ik klopte op het plaatsje naast mij. Bas ging naast mij liggen, en ik legde mijn hoofd op zijn borstkas. In genoot van de hitte, de stilte en het ritmisch op en neer gaan van zijn borstkas. We lagen daar ongeveer een kwartiertje, tot echt t benauwd werd. We besloten dus maar om de sauna te verlaten en even af te gaan koelen in het koude bad. "Grr, ik krijg je nog wel!" hoorde ik Bas gespeeld kwaad zeggen. Ik had hem zonet in het koude bad geduwd, en lag zelf helemaal strijk van het lachen op de grond. "Wacht maar af, jij!" zei Bas terwijl hij zich uit het bad hees, en op mij afkwam. Ik kon het toch niet laten om even naar zijn penis te kijken. Het was helemaal ineengekrompen van de koude, en hij bengelde zachtjes tussen zijn benen. Nog voor ik het goed beseft had Bas mij opgetild met zijn twee armen en hield hij mij boven het koude bad. "Ooh nee, machtige heerser. Doe het alsjeblieft niet!" speelde ik de komedie mee. "Daar zul je voor moeten betalen, slaaf !" klonk het antwoord en hij stak z'n tong uit naar mij. "Ooh, Meester, ik doe alles als ik maar niet in het vreselijke bad moet!" Bas grinnikte geamuseerd. Hij zette me terug neer op de grond, legde zijn handen iets onder m'n kont en drukte zijn mond op de mijne. Ik voelde zijn tong in m'n mond glippen. Ik beantwoorde zijn tong vurig en draaide rustig cirkeltjes met onze tongen, maar soms werd het weer wild en leek het wel alsof onze tongen in een liefdes-worstelgevecht verstrengeld waren. We schuifelden zachtjes rond terwijl we elkaar nog steeds beminnelijk kuste. Ik keek even naar beneden en zag dat zijn penis alweer wat groter was geworden, ik zag hem zelfs zachtjes opzwellen. Ik sloot m'n ogen en concentreerde me op de heerlijke tongkus. We gingen nog een tijdje door, tot ik plots geen grond meer onder mij voelde. Onze tongkus werd ruw onderbroken en ik viel naar achter. Ik opende paniekerig mijn ogen en maaide met mijn armen om me heen, maar pas toen ik een koude om m'n hele lichaam voelde, besefte ik met een schok wat er was gebeurd. Bas had me al zoenend naar de rand van het bad geleid, en me er vervolgens in gedumpt als wraak actie. Nu was het Bas dit lachend over de grond rolde. "Klein kind!" beet ik hem nijdig toe. "Ach kom, wie is hier kleiner?" vroeg hij zachtjes spottend. "Wie is hier maar 1 meter 63 ?" Ik trok een nors gezicht. "Ik, dus? Ik zal eens bewijzen hoe lekker kleine jongens kunnen zijn!" Zei ik met een knipoog. Bas keek me grijnzend aan. "ik kan amper wachten!" "Je kan nog lang wachten als je me niet hieruit helpt." Zei en ik zwom naar de kant. "hoe ?..wat.. ? ooh, ja." Zei Bas verstrooid en hij stak zijn hand uit om me uit het bad te hijsen. Ik greep zijn hand met de bedoeling om hem er mee in te trekken, maar het lukte niet. Voor de zoveelste keer liet Bas merken dat hij sterker was en hij sleurde me uit het bad. "Mislukt, schat," grinnikte Bas. "Ik wens je alvast veel succes voor je volgende poging!" Ik stapte een beetje naar hem toe. "Zelfs zonder kleding blijft je kraag te smal !" zei ik al grappend tegen hem. "Bedoel je soms dat ik een beetje arrogant ben? Is dat wat je wil zeggen ?" vroeg Bas met een zo onschuldig mogelijke blik. "Nee hoor, absoluut niet! Ik zou niet durven!" antwoordde ik. "Braaf zo, laten we nu maar naar de massage zaal gaan, ik heb wil zin een lekkere massage." Zei Bas en hij legde zijn arm om m'n schouders. "Ik durf ervoor te wedden dat jij dat ook wel wil, niet?" "Humm, klinkt lekker!" Zei ik en ik legde m'n hoofd tegen zijn schouder. En zo stapten we gezellig naar de massage zaal, zonder dan ook maar iemand tegen te komen. "Lekker rustig hier, h!" zei ik. "Ja, echt veel beter dan die sauna's waar al die oude mensen zitten!" klonk het antwoord en we schoten allebei in de lach, denkend aan ons eerste sauna bezoek samen. "Jij had er echt schrik van h, van al die oude mensen met hun verrimpelde piemels." Plaagde ik Bas wat. "Ja, wat wil je? We waren toen nog maar zes jaar. We waren zelfs niet van plan om te gaan, we namen enkel de verkeerde deur." Grinnikte Bas na. "Tsjah, we volgden in dat hotel toen gewoon al die mensen met hun handdoeken, in de hoop om het zwembad te vinden." Verklaarde ik ons 'stoute' gedrag. "Inderdaad!" ging Bas akkoord. "oh, kijk, we zijn er!" ging hij verder. We stonden voor een houten deur met het opschrift "Massage Zaal". Aan de deurklink hing een kaartje met de tekst dat de masseur afwezig was. "Das jammer," zuchtte Bas. "Ik verheugde me zo op een lekkere massage." "En die krijg je, ook." Zei ik en ik deed de deur open. "Je hoeft geen professionele masseur te zijn om te kunnen masseren!" Bas grijnsde even terwijl ik de deur opendeed. Hij stapte naar binnen en keek rond. We stonden in een gezellige kamer, met in het midden een erg comfortabele zetel-bank-bedachtig ding, zoiets wat je ook wel bij dokters vindt. "Gaat u maar liggen, meneer." Zei ik met gespeelde beleefdheid. Bas deed een kniebuiging en ging op z'n buik liggen op het bed. In een kastje vond ik tot mijn genoegen vanalle flesjes met massage olie, en ik grijnsde toen ik een tube glijmiddel zag liggen. "Alleen masseren doet die masseur blijkbaar niet." Dacht ik in mezelf. Ik deed wat olie op m'n handen en wreef dat warm. "Een eerste klas massage, komt eraan!" zei ik terwijl in naar Bas toeliep. "Kom maar op!" riep Bas. Ik legde m'n, nu lekker warme handen, op Bas zijn rug en zo begon ik de massage. Ik ging met m'n handen van zijn schouders tot zijn mooi gevormde kontje. Bas deed veel sport, en dat was te zien aan zijn lijf. Ik ging over zijn stevige billen, tot aan z'n achillespezen. Ik herhaalde dit enkele malen, en dan begon ik echt te masseren. Ik kneedde zachtjes zijn schouders. Bas kreunde zachtjes. Ik klopte zijn rug los en dwaalde weer af naar z'n kontje. Nu begon ik aan zijn dijen, en ik streelde ze zachtjes. Ik zag nu z'n balkzak goed, en ik raakte hem zogenaamd 'per ongeluk' aan. "Oh," zei ik zo onschuldig mogelijk. "was een foutje!" "Het was fout van je," zei Bas. "dat je me nooit eerder zei dat je zo lekker kon masseren!" Ik bloosde een beetje, maar ging snel terug aan het werk. Na een tijdje vroeg ik hem of hij zich op z'n rug wou draaien. "Tuurlijk," zei Bas met een lach. "als je het daar evengoed doet, mag het" ik bloosde weer een beetje. Ik hielp Bas even om op z'n rug te geraken. Daarna ging ik even nog wat massage olie halen. Ik keek vanuit m'n ooghoeken nog even naar Bas. Hij was stevig gebouwd, en had een mooi wasbordje. Hij was heerlijk geschoren, zoals ik daarvoor al opmerkte. Zijn penis lag er nogal slapjes bij. "Dat verandert nog wel." Dacht ik mij mezelf. Ik deed goed m'n best op een grijns te verbergen. Ik liep, nog steeds kijkend naar z'n penis, terug naar Bas. De hele tijd waren we naakt, maar nooit fixeerde ik me er zo op. Ik voelde iets groeien in mij, of, erger; ik voelde iets groeien bij mij. Ik keek met een pijnlijk gezicht naar m'n penis, die zich aan het oprichten was. "Verdomme!" vloekte ik zachtjes. Ik liep snel naar Bas en ging met m'n rug naar hem mee op de tafel zitten. "Ok, laten we verder gaan." Zei ik snel. Ik hoopte dat hij het niet gezien had. Ik spoot wat Massageolie uit de tube, en een groot deel vloog recht op z'n penis. "Oh," zei ik. "Niet erg." hoorde ik Bas mompelen. Ik pakte met m'n ene hand z'n penis vast, en met m'n andere wreef ik de olie uit. Ik smeerde de olie helemaal rond zijn penis, en toen gebeurde wat ik wou. Zijn penis werd langzaam groter in mijn hand, en ik stimuleerde dit door een beetje op en neer te gaan met zijn velletje. Bas richtte zijn hoofd even op, om te zien wat er gebeurde. Ik draaide m'n hoofd naar hem en keek hem ondeugend aan. Hij knipoogde en ging terug liggen. Een knipoog en een blik lijken niet veel, maar ik wist precies wat te doen. Verder doen was de grote boodschap. Ik pakte z'n velletje weer en ging tot het tipje van z'n eikel. Daarna trok ik het helemaal tot beneden. Ik herhaalde dit, maar ik ging de hele tijd sneller en sneller. In no time was zijn pik kei hard, precies zoals ik hem wou. Verder was zijn penis was enorm vochtig door de massageolie, en dat maakte een fijn geluidje. Ik hoorde bas zachtjes kreunen, en dat zette me aan om het nog beter te doen. Ik stopte even met rukken, en wreef wat over z'n eikel. Ook dit scheen hij lekker te vinden, want hij kronkelde wat. Ik wreef nu over z'n ribbenkast met m'n rechterhand, terwijl ik hem nog hl erg zachtjes rukte met m'n rechter. "Laten we wat meer doen." Stelde Bas voor. "Klinkt goed," zei ik. "wat had je in je gedachten?" "Wel, laten we " begon Bas, maar hij werd ruw onderbroken door een openvliegende deur In het deurgat stond een sterk gebouwde man. Hij had kort blond piekjes haar en grote, bruine ogen. Hij had een slank, mooi lichaam. Zijn spieren waren nogal uitdagend opgespannen, en net onder zijn wasbordje was een handdoek rondgeknoopt. Hij keek ons woedend aan. Zijn blik ging naar Bas, die snel een handdoek had omgeknoopt een voor mij was gaan staan. Omdat ik kleiner was dan bas, kon je me amper zien. "Is dat je nieuwe hoer, Bas?" vroeg de man kil. Hij kende Bas. Hij sprak over mij. Bas liep naar hem toe. "Nog steeds zo'n player h" mompelde de andere. Ze stonden bijna tegen elkaar, en Bas keek hem diep in de ogen aan. Ze waren precies even groot. Plots, zonder waarschuwing, greep Bas de man vast en duwde die op de grond. De man liet zich niet doen, en sleurde zo Bas mee op de grond. "Ooh jee," dacht ik. "die twee kennen elkaar blijkbaar." Bas en de man waren in een levende knoop verwikkeld, maar ik hoorde plots wat gelach. Ik keek goed, fixeerde m'n ogen op hun handelingen. Ik zag geen vuisten, geschop, geworstel. Nee, ik zag handen die naar gevoelige plekjes gingen, tongen die elkaar bekampten en ik hoorde liefdes gekreun. Ik kon het niet geloven, sprakeloos was ik. Bas ging zomaar met die man vrijen, en keek naar mij niet meer om. Ik staarde hen ongelovig aan. "H, gluurder, bol het is af " riep de Man terwijl hij Bas zijn hoofd hielp de juiste plekjes te vinden. "Smeerlap!"schreeuwde ik. Ik liep woedend naar de twee, pakte Bas vast en gaf hem een vuistslag in het gezicht. Blijkbaar had ik hem hard geraakt, want hij schreeuwde het uit van de pijn, en zijn handen zagen rood van het bloed. Ik trapte hem daarna terug op de grond, en liep weg. Weg van al dat bedrog, weg van Bas. Weg van die dikke smeerlap. "Hij mag blij zijn dat ik tegen z'n neus sloeg," dacht ik terwijl ik de kleedkamer inging. "Die vond ik sowieso altijd al scheef staan, misschien is ie nu terug recht." In de kleedkamer kleedde ik me snel aan, hoe vroeger ik uit het gebouw was, hoe liever. Op m'n T-shirt lag een hanger die ik van Bas gekregen had. "Love U 4ever" stond erop. "ja, dat merk ik!" riep ik tegen Bas' kleding. Ik smeet de hanger op de grond en zette er een voet op. Een zwakke krak was het gevolg, en de hanger was net zoals de liefde tussen hen gebroken. Ik liep zo snel als ik kon naar huis. 's Avonds kreeg ik een sms-je van Bas. Ik verwachtte een excuus, maar hij enige wat erin stond was dat hij nooit van me gehouden heeft, maar me enkel gebruikte als tijdverdrijf tot Jasper - zo heette die man met z'n piekjes haar - hem terug wou. "maar voor hoe lang," dacht ik. "voor hoe lang blijf je Jasper trouw?" Ik blokte het nummer van Bas en viel in een bevlieging van tranen en verdriet neer op mijn kussen. Hem wou ik nooit meer zien, en gelukkig heb ik dat ook niet meer gedaan. Nooit meer...


Vind een Tranny in jou buurt!