Nachtasiel voor zwervers!

Als jongen van achttien jaar zwierf ik jaren geleden door Frankrijk. Over die belevenissen zou ik een boek kunnen schrijven, maar ik wil me beperken tot wat ik in Marseille meemaakte. Nadat ik de hele dag door de grote havenstad had gedwaald was ik doodvermoeid en verlangde naar bed. Een slaapplaats moest ik echter nog zien te vinden. Ik had geen geld voor een hotel of een jeugdherberg, zodat ik was aangewezen op de welwillendheid van het toeval. Ik klampte enkele jongemannen aan, maar niemand kon mij mee naar huis nemen. Teneinde raad legde ik mijn probleem voor aan een politieman. Hij bracht me naar een nachtasiel voor zwervers, waarvoor ik hem zeer dankbaar was.

Het asiel was een oud verwaarloosd gebouw, dat gevuld was met bedden. In het vage licht van een zwakke nachtlamp strompelde ik naar een bed, dat nog vrij was. Rondom klonk het gesnurk van slapende mannen. Sommigen praatten in hun slaap. Het was geen ideaal nachtverblijf, maar beter dan niets. Ik kleedde me uit en kroop onder de dekens. Ik was bijna in slaap gevallen toen ik een gerucht hoorde. Ik verroerde me niet en hield me slapende.

Een hand kwam onder mijn dekens en ging op zoek naar mijn lichaam. Ze vond mijn benen en ging strelend naar boven waar ze mijn dijbeen bereikte. De tastende hand was dermate opwindend dat ik een erectie kreeg. Ik voelde vingers die mijn ballen betastten en vervolgens mijn lid. De hand had mijn pik gevonden en daarmee zijn doel bereikt. Ik verwachtte dat zij zich thans krachtig rond mijn pik zou sluiten, maar ik vergistte me. Nu kwam een hoofd onder de dekens. Warme lippen beroerden mijn huid. Een mond ging kussend over mijn benen naar boven, beroerde liefkozend de binnenkant van mijn dijen en eindigde zijn reis bij mijn lid.

Een tong likte mijn ballen en mijn opgerichte stengel. Daarna sloot de mond zich rond mijn pik en begon te zuigen. Ik deed nog steeds of ik in diepe slaap verkeerde en niet wist wat er met me gebeurde. Zonder een geluid te geven kwam ik klaar en spoot mijn sperma in de onbekende mond. Ik deed nu of ik even door een kort gerucht was opgeschrikt, kreunde een beetje en draaide me op mijn buik. De onbekende hield zich doodstil. Toen hij meende dat ik weer was ingeslapen kwam zijn hand opnieuw in actie. Zijn vingers bewogen voorzichtig maar opgewonden over mijn billen en bevoelden mijn spleet. Ik wist een huivering te bedwingen en wachtte op de dingen die ongetwijfeld gingen komen. De onbekende bracht nu zijn hoofd naar mijn billen en begon mijn konthelften en bilnaad te likken. Het was zo heerlijk en opwindend dat ik niet alleen opnieuw een erectie kreeg, maar ook hevig naar zijn pik verlangde.

Korte tijd later begon de onbekende zich onder de dekens te werken. Hij deed het heel stil en zou me waarschijnlijk niet hebben gewekt als ik inderdaad had geslapen. Opeens voelde ik zijn harde, hete pik tegen mijn kont. De eikel deed behoedzaam mijn billen uit elkaar en kroop langzaam naar binnen. Ik voelde hoe de pik centimeter na centimeter in mijn lichaam doordrong. Ik slaagde erin om een kreet van pijn en opwinding te onderdrukken en het trillen van mijn lichaam onder controle te houden.

De pik begon zich in mij te bewegen en ontlaadde zich even later hevig. Ik voelde hoe hij daarna uit mijn kont werd teruggetrokken. De volgende morgen keek ik over de talrijke bedden, waarin allerlei mannen nog lagen te slapen. Een van hen was de man die mij de voorbije nacht had genomen, maar ik wist niet wie hij was... Misschien keek hij me na vanonder zijn wimpers toen ik de slaapzaal verliet.


Vind een Tranny in jou buurt!