Samen plassen onder de douche!

Ik heb hem uitgenodigd en naar de douche begeleid. Hij staat al naakt in de douche te wachten tot ik erin kom. Ik trek mijn kleren uit en ik zie dat hij met spanning uitkijkt naar mij. Ik heb namelijk mijn favoriete rode en gladde damesslip aangetrokken. Ik loop de douche in en ik moet zonodig plassen dat ik mijn plas laat lopen. Hij ziet dat er een groter wordende natte plek zich aftekent op mijn gladde slip. Dat maakt hem opgewonden en hij pakt mij en draait mij om met mijn rug tegen zijn buik. Ik voel zijn nog slappe dikke pik tegen mijn billen. Met zijn ene vlakke hand vol tegen mijn plassend piemeltje gedrukt alsof hij de plas wil tegenhouden en zijn andere hand knijpend in mijn tepel drukt hij mij tegen zich aan. Ik stop met plassen. Nu trekt hij de achterkant van de slip iets naar beneden en legt zijn dikke pik in mijn bilspleet. Hij plast en ik voel zijn warme plas in mijn bilspleet naar beneden lekken. Net zolang dat de hele achterkant van mijn slip ook nat is.

Ik moet van hem weer gaan plassen. Hij steekt zijn hand in mijn slip en legt mijn piemeltje omhoog en speelt ermee. Ik moet weer stoppen. Hij haalt zijn hand uit mijn slip en veegt deze af op mijn gezicht. Ook steekt hij een voor een zijn vingers in mijn mond om af te likken. Dan moet ik mijn slip uittrekken en .. achterstevoren weer aantrekken. Zo steekt mijn piemeltje niet meer boven de rand van de slip uit omdat de achterkant, die hij nat geplast heeft, wat hoger zit. Hij gaat zitten en ik moet over hem heen staan. Hij brengt zijn gezicht naar de slip en liefkoost hem. Ook likt hij aan de slip. Ik moet weer plassen en hij probeert de uit mijn slip lopende plas in zijn mond op te vangen. Hij houdt zijn mond dicht en trekt mij naar beneden tot onze monden voor elkaar zitten. Ik zet mijn mond op die van hem en we tongzoenen elkaar met de plas van mij in zijn mond. De plas loopt langs onze mondhoeken uit de mond. Ik moet weer gaan staan en nog een beetje plassen. Weer vangt hij mijn plas op in zijn mond en weer gaan we tongzoenen. Hij vindt dat er niet genoeg plas in zijn mond zit, neemt mijn piemeltje uit de slip en laat mij direct in zijn mond plassen tot die vol is. Weer tongzoenen we tot de plas uit onze monden gelekt is. Nu vindt hij het tijd dat ik zijn plas ga proeven en gaat staan. Ik kniel nu en hij steekt zijn dikke pik in mijn mond. Volledig omsloten door mijn lippen voel ik hoe mijn mondje gevuld wordt met zijn warme plas. Hij haalt zijn pik eruit en ik moet van hem gaan gorgelen en langzaam zijn plas uit mijn mondje over mijn lichaam laten lekken. Hij tankt dan mijn mondje weer vol. Nu wil hij tongzoenen en ik sta op om mijn mond naar zijn mond te brengen. We zetten onze monden op elkaar en openen die. Maar omdat hij langer is dan mij hengelt zijn tong in mijn mond en klotst de plas heen en weer. Ik moet mijn mond legen door mijn lippen te tuiten en de plas eruit te persen over zijn borst heen. Dan pakt hij mijn piemeltje uit de slip, steekt hem in zijn mond en gebied te plassen. Nadat hij zijn mond vol heeft staat hij op, tuit zijn mond en perst mijn plas over mijn gezicht heen. Nog een keer maar nu moet ik mijn mond openen en perst hij mijn plas in mijn mond. Wat er nog over blijft moet ik terug sproeien in zijn mond. Nu herhaalt het spelletje zich met zijn plas. Hij plast in mijn mond, ik sproei het terug in de zijne en hij weer in de mijne. Ik moet op mijn rug gaan liggen op de vloer. Hij gaat boven mij staan en plast zijn laatste urine al klaterend over mijn gezicht en mijn slip heen. Dan bukt hij zich, gaat op zijn knieŽn achterstevoren over mij heen zitten en presenteert zijn billen aan mijn gezicht. Dan drukt hij zijn aars tegen mijn mond. Ik lik hem. Met mijn tong door de bilspeet en aan zijn aars. Net zolang dat hij lekker nat is. Volgens hem onvoldoende. Hij pakt de slagroomspuit, spuit wat slagroom eruit en smeert deze tussen zijn billen. En ik mag de slagroom eruit likken. Mijn mondje en neus zijn nat van het gelik en de slagroom. Nu moet ik een rupsje slagroom tussen zijn billen spuiten. Dat gaat hij op mijn gezicht zitten en drukt zijn aars tegen mijn mond. Met mijn tong buitenboord glijdt hij wat heen en weer over mijn gezicht. Alle slagroom over mijn gezicht smerend. Hij geniet ervan dat zijn aars lekker nat en glad over mijn gezicht heen beweegt. Intussen pakt hij de slagroomspuit, opent mijn slip op een kier en spuit wat slagroom erin. En kneed de zak een beetje. Dat doet hij nog een keer, niet te veel, net genoeg. Hij wrijft wat met zijn volle hand over de slip en mijn steeds groter wordend piemeltje. Ik waarschuw hem over mijn naderend orgasme als hij doorgaat. Hij gaat door en ik spuit mijn slip vol. Hij steekt zijn hand in mijn slip, smeert wat, kneed wat en haalt zijn hand er weer uit. En smeert wat er aan zijn hand zit over mijn gezicht uit. Ik proef een mengsel van plas, slagroom en sperma. Dan gaan we beiden weer staan en mag ik mijn gezicht niet afvegen. Ik moet knielen terwijl hij de slagroomspuit bedient en een rupsje slagroom over zijn pik heen spuit. Dat mag ik van hem er lekker in masseren. Ook over zijn ballen. Hij spuit nog wat slagroom in de muis van mijn hand wat ik vervolgens opnieuw over zijn pik en ballen en in zijn bilspleet masseer. Dan moet ik mijn mond opendoen en spuit hij de slagroom erin. Met mijn mond open schuift hij langzaam zijn pik naar binnen. Ik mag mijn mond niet dicht doen zodat hij langzaam zijn pik in en uit schuift. Dan weer wat slagroom erin maar nu moet ik mijn mond om zijn pik gesloten houden. En weer gaat hij erin en eruit. De slagroom lekt wat tussen de randen van mijn lippen op zijn pik. Voor hem een reden om mijn mond daarna nog meer vol te spuiten met slagroom. Dan steekt hij zijn pik weer in mijn mond en drukt stevig mijn hoofd op zijn pik, waardoor de slagroom uit mijn zo volle mond geperst wordt. Het komt zelfs mijn neus uit. En nog een keer heen en weer. De slagroom en kwijl loopt mijn mond uit. Hij vindt dit heel erg lekker en zijn pik groeit. Nog een keer veel slagroom in mijn mond en nu probeert hij zijn pik zover mogelijk in mijn keel te drukken. Al proestend en af en toe ademhalend wordt het een lekkere smeerboel. Hij smeert met zijn pik over mijn gezicht heen en ik moet mijn vinger in zijn aars steken. Na wat bewegingen trekt hij zich af en spuit zijn slagroom over mijn gezicht. Ik heb net een gezichtsmaker gekregen van slagroom vermengt met zijn sperma. Hij laat zijn pik uitrusten op mijn gezicht en wacht dat hij moet gaan plassen. Dat komt en hij plast mijn gezicht schoon. Ik sta op en hij drukt zich tegen mij aan en we tongzoenen nog wat. Ik dacht dat we gingen douchen maar als verrassing had hij nog een toetje. Ik moest mijn slip uittrekken en aan hem geven. Hij zag een lekkere smeerboel in de slip. Opeens trok hij mijn slip over mijn gezicht heen met de achterkant van de slip over de voorkant van mijn gezicht en wreef de slip wat heen en weer. Ik rook en proefde een mengsel van urine, slagroom en sperma. Dat was het tweede maskertje van vandaag. We hebben weer getongd en hij heeft mijn gezicht schoongelikt. Toen konden we douchenÖ


Vind een Tranny in jou buurt!