Zo heb ik de eerste keer sperma gemaakt!

Ik was bijna veertien (nu enkele jaren geleden) en mijn beste kameraad was Benny, die in mijn klas zat. Op school waren we altijd samen en ook na school speelden we veel samen. Op een dag vroeg hij of ik op zaterdag bij hem wilde gaan slapen want zijn ouders moesten naar een huwelijksfeest, en anders was hij alleen. Mijn ouders vonden het wel goed en zo trok ik die zaterdag naar het huis van Benny om er te blijven slapen. We keken tv en snoepten chips en dronken cola. Rond elven trokken we naar bed. Ik was eerder al eens op zijn slaapkamer geweest. Hij had een groot dubbelbed waar er wel drie jongens in konden slapen. Ik kleedde me snel uit, met mijn rug naar Benny toe, en trok snel mijn pyjama aan en wipte in het bed. Benny deed het langzamer aan en toen hij zijn slip uit had stond hij daar voor mij, en ik zag zijn piemel en zakje. Benny keek me aan. Dan nam hij zijn piemel vast en vroeg wat we daar mee gingen doen.

Ik schrok want ik dat had ik van hem niet verwacht. Erger nog, zonder pyjama aan kwam hij gewoon naast mij op het bed en. hij greep tussen mijn benen. Ik schrok dus nog meer, doch het gevoel van zijn hand tegen mijn broekje deed me lachen. Daardoor grabbelde mijn kameraad nog meer tussen mijn benen en greep mijn pyjama vast en kneep op mijn piemel. Ik schaterde het uit want het gaf een heel apart gevoel. Ik weet niet waarom, doch plots greep ik ook naar Benny zijn piemel en een ogenblik later rolden we worstelen over het bed, steeds naar elkanders lul te grijpen. Na een tijdje lagen we stil en Benny vroeg of ik mijn pyjama durfde uitdoen. Ik deed het en we bekeken elkaars lul en zak. Benny voelde aan mijn lul en ik voelde aan die van hem. Het was leuk, en nog leuker was het als we elkaars balletjes vast namen. Kun jij al melk maken? vroeg Benny. Op school hadden we wel geleerd over sperma en zo, maar het was nog nooit bij mij opgekomen om dit uit te proberen. Ik was nog een echt bleutje op dit gebied. Dan toonde Benny hoe je sperma maakt, melk noemde hij dat. Hij ging op zijn rug liggen en ik knielde tussen zijn benen en begon zijn lul te masseren, die helemaal stijf werd. Met mijn andere hand voelde ik aan zijn zakje. Benny lachte. Na zo drie, vier minuten begon Benny helemaal te schudden, strekte zich, werd vuurrood in zijn gezicht en er spoten echt enkele druppels sperma uit zijn stijve lul. Ik keek me bijna de ogen uit mijn hoofd. Leuk zeg! We wisselden van plaats en Benny begon mijn lul te masseren, die ook helemaal stijf stond. Hij voelde ook aan mijn balletjes en ik hield het bijna niet uit, want het was zeer leuk. Het duurde een hele tijd en plots was het of ik moest plassen, doch het was iets heel anders. Benny zei dat het daar snel zou zijn. Een ogenblik later kon ik het plots niet meer uithouden, ik krabde in het laken onder mij en ik voelde hoe er iets uit mijn tuitje kwam. Benny, ja het is daar. Er lagen enkele druppels van die witte melk op mijn buik. We lachten. We lagen nog een hele tijd naakt bij elkaar en voelden aan elkaars penis en balletjes en keken ook eens naar elkaars anus. Dat was leuk. Zo heb ik de eerste keer sperma gemaakt.


Vind een Tranny in jou buurt!